Het laatste nieuws over Hospice & VPTZ de Waterlelie

Viering 15 jarig jubileum Hospice

Ruim een half jaar later dan gepland konden we gisteren samen met de vrijwilligers ons 15-jarig jubileum vieren! Op de mooie locatie van het Droogdok Jan Blanken in Hellevoetsluis zijn ze verwend met gedoneerde gebakjes van banketbakkerij Smeets. Daarna een prachtige voorstelling van Nicoline van de Beek "Theater van de Laatste Dagen", een voorstelling over werken in de palliatieve zorg en als afsluiter een heerlijk buffet.Super fijn dat we weer bij elkaar konden zijn. Heel veel dank aan de medewerkers van het Droogdok, en natuurlijk grote dank voor de heerlijke gebakjes van banketbakkerij Smeets!

Cheque ontvangen van Badmintonvereninging Bernisse kopie

Op 3 september heeft onze coördinator Sandy Boender uit handen van Marleen Meijer, Frank van Zee en Suzan van Os een prachtcheque ontvangen! Badmintonvereniging Bernisse heeft dit jaar hun 45-jarig jubileum gevierd. Helaas is het aantal leden de afgelopen jaren sterk teruggelopen. Hierdoor moest het bestuur helaas besluiten de vereniging op te heffen. Het overgebleven geld werd aan ons geschonken. We zijn erg blij met deze gift!

Interview in weekblad Groot Nissewaard met Tieneke Visser

In de serie Vrijwilligersgedoe in weekblad Groot Nissewaard. Heb jij even geluk! staat elke editie iemand centraal die zich inzet voor Nissewaard. Dit keer vertelt onze vrijwilliger Tieneke Visser waarom zij zich al 11 jaar inzet voor een warme laatste levensfase van mensen bij hospice De Waterlelie. Hier vind u  de link naar het artikel

De Waterlelie heeft een nieuwe voorzitter.

Marjolijne Lewis heeft het stokje overgedragen aan Janet van Kempen!
Wij danken Marjolijne voor de fijne samenwerking en wensen Janet veel succes en plezier bij De Waterlelie!

Coronarun van de stichting Estron Runners kopie

De Estron Runners hebben dit jaar een alternatieve run gehouden op Tweede Pinksterdag. Ze hebben maar liefst € 700 opgehaald voor Hospice de Waterlelie. Wij danken de runners voor hun inzet! 

Verrassing Alexanderhoeve

Op 1 mei werden wij door de Alexanderhoeve (kaaswinkel Akkerhof)  verrast met een tas vol met zoutjes en een dipsausje voor onze vrijwilligers. 

Succesvolle collecte Horeca Nissewaard

Afgelopen weekend organiseerde de horeca van Nissewaard een wandel- en fietsroute langs verschillende horecagelegenheden. Per deelnemer ging er € 1,- naar ons hospice. Dit heeft geresulteerd in een prachtig bedrag van € 1127,- ! Samen met de collectebussen kwam het totaalbedrag op € 1204,- ! Iedereen heel erg bedankt!!

De Waterlelie bestaat 15 jaar! 

Vandaag bestaan wij alweer 15 jaar!
15 jaar vol met liefde, leed en gezelligheid! Wij hopen dit, met alle werknemers en vrijwilligers, nog jaren voort te kunnen zetten!

Aromalamp

Francis van den Berg heeft via Chi (massage) een aromalamp gewonnen en geschonken aan De Waterlelie. Zij werkt als vrijwilliger bij het EMC om massage te geven aan patiënten met kanker.