WATERLELIE CHARITY DINNER 6 juni 2024

Restaurant ’t Ganzengors, Oostkade 4 in Spijkenisse 

Charity Dinner 6 juni 2024

In januari jl. is de start van de bouw van het nieuwe Hospice feestelijk gevierd in Theater de Stoep. Dit was tevens het startmoment voor de fundraise acties ten behoeve van die nieuwbouw. Naast vele bedrijfs- en particuliere mogelijkheden tot donatie alsmede een benefietconcert van society zanger Ger Vos in de Stoep wordt op donderdagvond 6 juni in Restaurant ’t Ganzengors in Spijkenisse (Oostkade 4) een groots Charity Dinner georganiseerd. De opbrengst van dit 5-gangen Charity Dinner komt toe aan de nieuwbouw en dan vooral aan de aanschaf van diverse faciliteiten die het verblijf in het hospice voor de bewoner comfortabeler zullen maken.
’T Ganzengors biedt die feestelijke avond plaats aan 70 gasten van verschillende groepsgroottes. Tijdens de avond wordt plaats gemaakt voor een kleine loterij alsmede een kleine veiling, ook deze opbrengst is bestemd voor de nieuwbouw van het hospice. Na afloop een gezellige afterparty tot 01.30 uur.


Voor een bedrag van € 140 per persoon (exclusief consumpties) kunt u bij dit 5-gangen Charity Dinner aanwezig zijn! Van dit bedrag gaat € 65 naar hospice de Waterlelie. Inschrijving is mogelijk door dit aanmeldformulier volledig in te vullen:

Het verschuldigde bedrag maakt u gelijktijdig met uw inschrijving over op de genoemde bankrekening.

Stichting Vrienden van Hospice de Waterlelie, bankrekeningnummer: NL66 RABO 0327 2273 97. 

Na ontvangst van dit formulier alsmede uw betaling zal u een bevestiging worden toegezonden. Indien u met 2 personen inschrijft is het denkbaar dat u met meer gasten
aan één tafel wordt geplaatst.

Ja, ik ben er graag bij op 6 juni;

Giften fiscaal aftrekbaar?

Onder bepaalde voorwaarden zijn giften fiscaal aftrekbaar

Giften aan de Stichting Vrienden van Hospice de Waterlelie zijn onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar bij de aangifte van de Inkomstenbelasting.
Voor een schenking in de vorm van een volledig fiscaal aftrekbare lijfrente, is een notariële en of een onderhandse akte nodig.

Ouwerkerk Netwerk Notarissen te Spijkenisse heeft zich bereid verklaard die akte tegen een verlaagd tarief op te maken. U kunt Ouwerkerk Netwerk Notarissen bereiken op telefoon 0181 - 627 027.