Hospice de Waterlelie gaat voor nieuwbouw! 

Na vele jaren van overleg tussen het bestuur en de vrienden van hospice ‘De Waterlelie’, de projectontwikkelaar Herkon, de gemeente Spijkenisse (Nissewaard), banken, medewerkers en alle andere betrokkenen, die de hospice een warm hart toedragen, is de nieuwbouw aanstaande. Naar verwachting wordt het nieuwe pand kort na de zomer van 2024 opgeleverd.

Om de laatste levensfase van de tijdelijke bewoners zo comfortabel mogelijk te maken, zijn er nog veel wensen waar we invulling aan willen geven. Daarvoor doen we een beroep op u, particulieren en het bedrijfsleven.

Er is een aantal mogelijkheden om een bijdrage te leveren, zie de separate formulieren voor donaties. Direct een bedrag doneren kan ook, klik dan hier!

Alle bijdragen, groot of klein, worden enorm gewaardeerd.
De dank van bewoners, medewerkers, vrijwilligers, bestuur en vrienden van is groot.

T ganzegors

Charity Dinner 6 juni 't Ganzengors

Save the date: donderdagavond 6 juni as. in restaurant ’t Ganzengors in Spijkenisse. Een mooi diner met veiling en loterij met de opbrengst voor het hospice. Het aantal plaatsen is beperkt. Details en inschrijving volgen op korte termijn. Check hiertoe deze site of zend alvast een “ik heb interesse in het charity dinner” email (zonder verplichting) naar vriendenvandewaterlelie@hotmail.com en je ontvangt als eerste de informatie.