Vrijwilligers

De vrijwilligers zijn de onmisbare schakel in de zorgverlening in de thuissituatie en in het hospice. Zij verlenen ondersteuning bij de zorg aan de bewoner, verrichten licht huishoudelijke werkzaamheden, verzorgen de tuin en het belangrijkste is dat zij ‘er zijn’ voor de bewoners en hun familie.

Sandy Boender, Anja Bollee en Marleen Boertje zijn de coördinatoren in het hospice én van de Vrijwilligers Palliatieve Terminale thuisZorg (VPTZ). Zij zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en het huishouden in het hospice en de ondersteuning en begeleiding van de vrijwilligers, zowel thuis als in het hospice.

Het hospice en de VPTZ hebben al veel vrijwilligers die de verplichte scholing hebben gevolgd, maar we hebben nog steeds mensen nodig. Heeft u al eens aan de mogelijkheid gedacht om dit vrijwilligerswerk te gaan doen? Of kent u iemand in uw omgeving die dat wel zou willen doen?   Vraag vrijblijvend informatie of meldt u aan via het formulier aan de rechter kant. De coördinator neemt na ontvangst van het aanmeldingsformulier contact met u op voor een kennismakingsgesprek.

Klik hier voor een film over het vrijwilligerswerk in ons hospice.

Wilt u ook vrijwilliger worden? Vul dan het formulier in!

Meld je nu aan als vrijwilliger!