Voor wie

Voor een verblijf in hospice ‘de Waterlelie’ komen mensen in aanmerking die, naar verwachting, nog slechts korte tijd te leven hebben. De verzorging en/of verpleging is thuis niet (meer) mogelijk en een behandeling in een ziekenhuis is niet langer noodzakelijk.
Het hospice is bedoeld voor alle bewoners van Voorne-Putten en Rozenburg en staat open voor iedereen, ongeacht de aard van de ziekte of levensbeschouwing.

Hospice ‘de Waterlelie’ biedt plaats aan vijf bewoners die elk de beschikking hebben over een eigen kamer. Iedere kamer (met bijbehorende badkamer ) is volledig ingericht. Er bestaat ook de mogelijkheid om in de kamer persoonlijke bezittingen neer te zetten of op te hangen.

Familie en vrienden zijn welkom om de bewoner te bezoeken en kunnen, indien gewenst, een deel van de zorg op zich nemen. Het is ook mogelijk om te overnachten. Er is in het hospice één logeerkamer aanwezig. Ook zijn er verschillende gemeenschappelijke ruimten, zoals een huiselijk ingerichte woonkamer, een keuken en een sfeervol aangelegde tuin.