Donatie Rotary club Hellevoetsluis
Woensdag 30 januari ontvingen we uit handen van de Rotary club Hellevoetsluis maar liefst 5 nieuwe TV’s voor de bewoners van Hospice de Waterlelie.Mieke Vernie, vrijwilliger van Hospice de Waterlelie, heeft een wens in de wensboom gehangen met een verzoek voor nieuwe TV’s.De oude voldeden niet meer aan de wensen van deze tijd, en vereenvoudiging van de bediening was hard gewenst!De TV’s zijn inmiddels professioneel geplaatst door MC data op verzoek van de Rotary club, en worden al met plezier gebruikt.Wij danken Mieke voor de aanmelding en de Rotary club voor deze mooie donatie.

Donatie Beeldentuin
Bianca de Wit van Joy of Taste ,die in de beeldentuin de catering heeft verzorgd ten tijde van de expositie had bij de bar en de toiletten een donatie box geplaatst voor een goed doel.
Haar keuze was op de Waterlelie gevallen. Op 26 juni heeft zij een bedrag in het hospice overhandigd met 150 euro.
Wij danken haar voor dit mooie gebaar.

Aankondiging herfstloop 2019 Stichting Estafetteloop
Het is voorlopig nog geen herfst,maar de Stichting Estafetteloop organiseert voor de 4e keer de Herfstloop van Spijkenisse. Op zondag 27 oktober gaat wederom hardgelopen worden voor hospice de Waterlelie.
Inschrijven kan tot 23 oktober 2019 via www.inschrijven.nl. Deelname kost 7 euro p.p., voor de kidsrun 5 euro p.p.
Inschrijfgeld dient direct na inschrijving te worden overgemaakt op NL42 RABO 0160736447 t.n.v. Stichting Estafetteloop ov.v. naam en afstand.

Donatie van SWO voor de Waterlelie
Op woensdag 26 juni ben ik in restaurant `de Mei` van het complex van de Herman Gorter in Spijkenisse uitgenodigd voor een haringparty en voor het in ontvangst nemen van een cheque van 300 euro. Dit bedrag is bijeengebracht door gasten van de ”open eettafel. Elke maand hebben bewoners van 55 jaar en ouder uit de buurt de mogelijkheid om hier een maaltijd te gebruiken en tevens wordt er na de maaltijd een loterij met mooie prijzen gehouden. Ook zijn daar de vrijwilligers die dit initiatief samen met de SWO mogelijk maken. Elk jaar wordt er een goed doel voorgedragen, dit jaar is de donatie uitgereikt aan de Waterlelie. We danken alle gasten en vrijwilligers voor dit mooie bedrag.
aardonatie uitgereikt aan .

Samen van betekenis in de laatste levensfase
Tijdens dialoogbijeenkomsten spraken verpleegkundigen en vrijwilligers met elkaar. Over samenwerking in hospices, zorginstellingen en bij mensen thuis. En de waarde daarvan voor de cliënt én de mantelzorger. Over het luisteren en het bieden van aandacht. Over het echt van betekenis zijn voor iemand in de laatste periode van zijn leven. Bekijk de animatie en zie hoe beroepskrachten, mantelzorgers en vrijwilligers elkaar versterken. Ga met elkaar in gesprek. Want samen zorgen we ervoor dat niemand alleen hoeft te sterven.