Samen van betekenis in de laatste levensfase
Tijdens dialoogbijeenkomsten spraken verpleegkundigen en vrijwilligers met elkaar. Over samenwerking in hospices, zorginstellingen en bij mensen thuis. En de waarde daarvan voor de cliënt én de mantelzorger. Over het luisteren en het bieden van aandacht. Over het echt van betekenis zijn voor iemand in de laatste periode van zijn leven. Bekijk de animatie en zie hoe beroepskrachten, mantelzorgers en vrijwilligers elkaar versterken. Ga met elkaar in gesprek. Want samen zorgen we ervoor dat niemand alleen hoeft te sterven.

Donatie van SWO voor de Waterlelie
Op woensdag 26 juni ben ik in restaurant `de Mei` van het complex van de Herman Gorter in Spijkenisse uitgenodigd voor een haringparty en voor het in ontvangst nemen van een cheque van 300 euro. Dit bedrag is bijeengebracht door gasten van de ”open eettafel. Elke maand hebben bewoners van 55 jaar en ouder uit de buurt de mogelijkheid om hier een maaltijd te gebruiken en tevens wordt er na de maaltijd een loterij met mooie prijzen gehouden. Ook zijn daar de vrijwilligers die dit initiatief samen met de SWO mogelijk maken. Elk jaar wordt er een goed doel voorgedragen, dit jaar is de donatie uitgereikt aan de Waterlelie. We danken alle gasten en vrijwilligers voor dit mooie bedrag.
aardonatie uitgereikt aan .

Donatie Rotary club Hellevoetsluis
Woensdag 30 januari ontvingen we uit handen van de Rotary club Hellevoetsluis maar liefst 5 nieuwe TV’s voor de bewoners van Hospice de Waterlelie.Mieke Vernie, vrijwilliger van Hospice de Waterlelie, heeft een wens in de wensboom gehangen met een verzoek voor nieuwe TV’s.De oude voldeden niet meer aan de wensen van deze tijd, en vereenvoudiging van de bediening was hard gewenst!De TV’s zijn inmiddels professioneel geplaatst door MC data op verzoek van de Rotary club, en worden al met plezier gebruikt.Wij danken Mieke voor de aanmelding en de Rotary club voor deze mooie donatie.

Herfstloop Stichting estafetteloop

Zondag 27 oktober werd de 4e editie van de Herfstloop georganiseerd door Stichting Estafetteloop. Het was een mooie dag met ongeveer 140 lopers! De Waterlelie mocht voor een 2e keer het goede doel zijn! De opbrengst wordt later bekend gemaakt. Iedereen bedankt voor de organisatie van deze mooi dag !

​​Donatie Beeldentuin
Bianca de Wit van Joy of Taste ,die in de beeldentuin de catering heeft verzorgd ten tijde van de expositie had bij de bar en de toiletten een donatie box geplaatst voor een goed doel.
Haar keuze was op de Waterlelie gevallen. Op 26 juni heeft zij een bedrag in het hospice overhandigd met 150 euro.
Wij danken haar voor dit mooie gebaar.

Aanbieden cheque Stichting Estafetteloop

​Woensdag 6 november hebben wij uit handen van Stichting Estafetteloop een prachtbedrag ontvangen van € 2540,72 ! Dit bedrag is opgehaald bij een huis aan huis collecte, een collecte op de markt en natuurlijk tijdens de Herfstloop die op 27 oktober plaatsgevonden heeft. Heel erg bedankt voor dit mooie bedrag. We zijn er heel blij mee!