Aankondiging herfstloop 2019 Stichting Estafetteloop
Het is voorlopig nog geen herfst,maar de Stichting Estafetteloop organiseert voor de 4e keer de Herfstloop van Spijkenisse. Op zondag 27 oktober gaat wederom hardgelopen worden voor hospice de Waterlelie.
Inschrijven kan tot 23 oktober 2019 via www.inschrijven.nl. Deelname kost 7 euro p.p., voor de kidsrun 5 euro p.p.
Inschrijfgeld dient direct na inschrijving te worden overgemaakt op NL42 RABO 0160736447 t.n.v. Stichting Estafetteloop ov.v. naam en afstand.

Donatie Rotary club Hellevoetsluis
Woensdag 30 januari ontvingen we uit handen van de Rotary club Hellevoetsluis maar liefst 5 nieuwe TV’s voor de bewoners van Hospice de Waterlelie.Mieke Vernie, vrijwilliger van Hospice de Waterlelie, heeft een wens in de wensboom gehangen met een verzoek voor nieuwe TV’s.De oude voldeden niet meer aan de wensen van deze tijd, en vereenvoudiging van de bediening was hard gewenst!De TV’s zijn inmiddels professioneel geplaatst door MC data op verzoek van de Rotary club, en worden al met plezier gebruikt.Wij danken Mieke voor de aanmelding en de Rotary club voor deze mooie donatie.
Samen van betekenis in de laatste levensfase
Tijdens dialoogbijeenkomsten spraken verpleegkundigen en vrijwilligers met elkaar. Over samenwerking in hospices, zorginstellingen en bij mensen thuis. En de waarde daarvan voor de cliënt én de mantelzorger. Over het luisteren en het bieden van aandacht. Over het echt van betekenis zijn voor iemand in de laatste periode van zijn leven. Bekijk de animatie en zie hoe beroepskrachten, mantelzorgers en vrijwilligers elkaar versterken. Ga met elkaar in gesprek. Want samen zorgen we ervoor dat niemand alleen hoeft te sterven.