Uitreiking cheque “Boek met een Doel”

De cheque werd uitgereikt door Astrid van Eck. Zij is oud-vrijwilligster van het hospice en al geruime tijd werkzaam als boekhoudster bij Boek met een Doel.

De opbrengst van de boekenverkoop van het afgelopen jaar werd verdeeld over 10 goede doelen, waaronder o.a. Terres des Hommes, de voedselbank en de dierenambulance.

Alle instanties hadden een goede bestemming voor het bedrag dat zij ontvingen.

Na afloop was er een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

Voor meer informatie kijk op hun website: www.boekmeteendoel.nlOp vrijdag 11 januari heeft ons hospice, voor het 5e jaar op rij, van de stichting “Boek met een Doel”       een cheque aangeboden gekregen met een geweldig bedrag van € 1.540,--

Alle instanties hadden een goede bestemming voor het bedrag dat zij ontvingen.

Na afloop was er een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

Voor meer informatie kijk op hun website: www.boekmeteendoel.nl

Zorg en aandacht in de laatste levensfase