Donatie Tafelronde Voorne

Op 29 juni een prachtige zonnige dag ,hebben de mannen van de tafelronde Voorne een zeilwedstrijd georganiseerd t.b.v. twee goede doelen te weten de reddingsbrigade en hospice de Waterlelie. De tafelronde is een club mannen van 18-40 jaar die zich op een bepaalde manier inzet voor de samenleving. Zij kunnen op geheel eigenwijze en mogelijkheden een bijdrage leveren aan bijvoorbeeld goede doelen. Het is hen gelukt om met 20 boten een wedstrijd te organiseren voor diverse bedrijven uit de regio op het Haringvliet. De dag werd op een zeer sfeervolle wijze afgesloten met een Walking diner in restaurant` Zoet en Zout` in Stellendam aan het Haringvliet. Samen met Iris (vrijwilliger hospice)waren wij uitgenodigd en hebben wij genoten van deze mooie avond. Ik mocht namens de Waterlelie de cheque van 6000 euro ontvangen uit handen van Martin Kuipers van tafelronde Voorne. Wij danken de tafelronde voor deze geweldige bijdrage.

Zorg en aandacht in de laatste levensfase