• RunningFlyer2019.jpg

  Aankondiging herfstloop 2019 Stichting Estafetteloop

  Het is voorlopig nog geen herfst,maar de Stichting Estafetteloop organiseert voor de 4e keer de Herfstloop van Spijkenisse. Op zondag 27 oktober gaat wederom hardgelopen worden voor hospice de Waterlelie. 

  Lees verder
 • website filmpje.jpg

  Samen van betekenis in de laatste levensfase

  Tijdens dialoogbijeenkomsten spraken verpleegkundigen en vrijwilligers met elkaar. Over samenwerking in hospices, zorginstellingen en bij mensen thuis. En de waarde daarvan voor de cliënt én de mantelzorger. Over het luisteren en het bieden van aandacht. Over het echt van betekenis zijn voor iemand in de laatste periode van zijn leven. Bekijk de animatie en zie hoe beroepskrachten, mantelzorgers en vrijwilligers elkaar versterken. Ga met elkaar in gesprek. Want samen zorgen we ervoor dat niemand alleen hoeft te sterven.

  Lees verder
 • rotary.jpg

  Donatie Rotary club Hellevoetsluis

  Woensdag 30 januari ontvingen we uit handen van de Rotary club Hellevoetsluis maar liefst 5 nieuwe TV’s voor de bewoners van Hospice de Waterlelie. Lees verder
 • 2353f68d-2764-44ab-9e09-5c338364278a.JPG

  Uitreiking cheque “Boek met een Doel”

  Op vrijdag 11 januari heeft ons hospice, voor het 5e jaar op rij, van de stichting “Boek met een Doel”       een cheque aangeboden gekregen met een geweldig bedrag van € 1.540,-- 

  De cheque werd uitgereikt door Astrid van Eck. Zij is oud-vrijwilligster van het hospice en al geruime tijd werkzaam als boekhoudster bij Boek met een Doel.

  Lees verder
 • albert heijn rozenburg.jpg

  Donatie Albert Heijn Rozenburg

  Op 3 december 2018 heb ik uit handen van Monica Steijn een mooi bedrag gekregen van 250 euro. Dit geld is door de klanten van AH Rozenburg bij elkaar gespaard. Zij hebben hun statiegeld bon gedoneerd aan de Waterlelie. Monica had ons opgegeven als goed doel, door haar ervaringen in Hospice de Waterlelie.

  Lees verder
 • 43471321_243891659623820_8368591974931890176_o (1).jpg

  Donatie Plusmarkt Rozenburg

  Begin juli zocht Eveline Voogt.onze wijkverpleegkindige, contact  met Bart Groesz van Plusmarkt Rozenburg.,Ze zag zoveel goede doelen langs komen als ze in de Plus was maar nog nooit ons mooie hospice.

  Lees verder
 • _DSC0237-1.jpg

  Golf toernooi Rotary Club Voorne Putten

  Met de hoogste temperatuur ooit gemeten (38,1 graden in Zeeland) was vrijdag 27 juli officieel de warmste dag sinds het begin van de metingen. Ondanks deze enorme warmte heeft de Rotary Club Voorne Putten met 84 personen op de golfbaan gestaan met als doel een mooie opbrengst voor ons huis. 

  Lees verder
 • zeil.jpg

  Donatie Tafelronde Voorne

  Op 29 juni een prachtige zonnige dag ,hebben de mannen van de tafelronde Voorne een zeilwedstrijd georganiseerd t.b.v. twee goede doelen te weten de reddingsbrigade en hospice de Waterlelie. 

  Lees verder
 • donatie de Ark.jpg

  Donatie Christelijke Gereformeerde kerk de Ark

  Op 12 mei heeft Christelijke Gereformeerde kerk de Ark uit Spijkenisse een bazaar gehouden voor een goed doel. Hospice de Waterlelie was voor dit jaar uitgekozen. 

  Lees verder
 • golf flyer.jpg

  Golf toernooi Rotary Club Voorne-Putten

  Op vrijdag 27 juli organiseert Rotary Club Voorne-Putten een fundraising golftoernooi ten bate van Hospice de Waterlelie. 

  Lees verder
 • IMG_3905.JPG

  Donatie Walking Dinner

  Zaterdag 14 april waren wij aanwezig bij het Walking Dinner tbv de Waterlelie. Georganiseerd door de Agora serviceclub Voorne Putten. Wat een ontzettend gezellige avond was het met heerlijk eten en gezellige muziek! Aan het eind van de avond kregen we van de dames van Agora een prachtig bedrag aangeboden van € 2750,-

  Lees verder
 • walking dinner.jpg

  Walking Dinner

  Op zaterdag 14 april organiseert restaurant Swins in Rockanje een walking dinner ten bate van Hospice de Waterlelie. Lees verder
 • vrijwilligersmarkt rockanje.jpg

  Vrijwilligersmarkt Rockanje

  Op initiatief van St. MEE, Centrum Vrijwilligerswerk / PUSH en de Gemeente Westvoorne is in sporthal de Merel in Rockanje op zaterdag 10 februari een vrijwilligersmarkt georganiseerd. 

  Lees verder
 • boek met een doel 2018.jpg

  Donatie Boek met een Doel

  Op 26 januari j.l. vond voor het vierde jaar achtereenvolgend de cheque-uitreiking plaats van Stichting Boek met een Doel. Deze stichting is sedert 6 mei 2014 actief en verkoopt gebruikte boeken t.b.v. 10Goede Doelen.

  Lees verder
 • adv donateurs.jpg

  Donateurs en overige weldoeners, bedankt!

  Geregeld ontvangen wij bedragen op de rekening van de Vriendenstichting van hospice de Waterlelie,waarvan de afzender onbekend is. Door de privacy-wetgeving kunnenwe deze donateurs ook niet achterhalen. Daarom willen we met deze advertentie alle donateurs hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Ook alle overige weldoeners, sponsors, ambassadeurs en vrijwilligers willen we hierbij bedanken. Zonder hun bijdrage ( financieel en/of in natura) en tomeloze inzet zouden de doelstellingen van het hospice niet haalbaar zijn.

  We wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar! 

  Lees verder
 • 20171211_104720 (003).jpg

  Gift Protestantse Gemeente Brielle

  Op 11 december is er door koster Ina van Veen en de twee diaken Ronald van de Vliet en Willem Meiboom in het hospice, een cheque overhandigd van de diaconie van de protestantse Gemeente Brielle.

  Lees verder
 • duivenvereniging.jpg

  Donatie duivencoaches van Voorne-Putten, Rozenburg en Goeree- Overflakkee

  In mei 2017 hebben de postduiven van de duivencoaches van Voorne-Putten, Rozenburg en Goeree- Overflakkee een kampioenswedstrijd  gevlogen voor het goede doel. Een jaarlijks terugkerende wedstrijd, die dit jaar gevlogen werd voor hospice de Waterlelie.

  Lees verder
 • DSC_0441 (002).jpg

  Donatie Fred Hogendoorntoernooi 2017

  Op zondag 10 september is er alweer voor de zesde keer het Fred Hogendoorn biljarttoernooi  gehouden voor de Waterlelie. De plaatselijke biljart vereniging , die de thuisbasis heeft in café de Meijburg in Zuidland organiseert dit toernooi met veel enthousiasme. 

  Lees verder
 • IMG-20170904-WA0001.jpg

  Donatie Buitenhof tuinmeubelen

  Het hospice is blij verrast door de donatie van een prachtige lounge set voor op de veranda van het  tuinhuis , in de nieuw ingerichte tuin. Wij danken de firma Buitenhof voor deze gulle gift.

  Lees verder
 • 20170707_174308.jpg

  Donatie tennisvereniging “de Hartel” Nissewaard

  Vrijdag 7 juli is er bij de tennisvereniging “ de Hartel” een dames dubbel goede doelen toernooi  gehouden, dit toernooi is al weer voor het vijfde jaar georganiseerd. Het goede doel voor dit jaar, was de Waterlelie. Zes dames van de vereniging zetten zich al vijf jaar in voor dit initiatief. Het was een zonnige en zeer sfeervolle dag, er waren zestig deelnemers actief. Deze dames hebben allen voor veel sponsoren gezorgd. Ook werd er een loterij gehouden, waar de middenstand van Voorne putten en zelfs Hoogvliet een geweldige bijdrage aan heeft geleverd. 

  Lees verder
 • 06-04 Cheque hospice.jpg

  Opbrengst Santa Run voor hospice de Waterlelie.

  Op 6 april is er een delegatie van de Rotary club Spijkenisse naar de Waterlelie gekomen voor de officiële overhandiging van de cheque .In december 2016 is deze run gelopen in het centrum van Spijkenisse. Wij danken de Rotary Club voor deze geweldige opbrengst.

  Lees verder
 • DSC04301-2.jpg

  De Waterlelie gaat voor duurzaam.

  Op 6 maart is de langgekoesterde wens van de Waterlelie in vervulling gegaan. Er zijn 26 zonnepanelen geplaatst op het schuine dak van het hospice. 

  Lees verder
 • Boek met een doel doneert voor de derde maal aan de Waterlelie.

  Voor de derde maal op rij is er een donatie ontvangen van de stichting Boek met een Doel uit Rotterdam. Lees verder

Zorg en aandacht in de laatste levensfase